Tilbring ettermiddagen 7 mars med oss, og få innblikk i hvordan Apotek 1 og Securitas jobber med medarbeiderutvikling i sine virksomheter, og samtidig bli med på lansering av en helt ny utgave av fremtidens læringsplattform: Didac trainer LCMS.

 

foredragsholdere2Før var det enkelt å kjenne igjen et kurs; vi møttes 10-15 stykker på et bestemt klokkeslett og dato og gjennomførte en felles opplæring preget av forelesning, og med svært varierende resultat. Etter hvert erstattet vi noe av dette med elæring, og kostnadene sank noe.

Nå er forventningene og mulighetene flere; «kurset» krymper, og vi skal kunne få informasjon/læring der vi er, når behovet melder seg. Samtidig som vi må kunne dokumentere hva som gjøres for å kunne oppnå sertifisering, følge regelverk, sikre felles kultur eller gjøre kunden bedre i stand til å forstå våre produkter og tjenester. Stikkord og buzzwords er: Sosial læring, mobil læring, mikrokurs, compliance, onboarding, på jobben trening, retrening og sertifisering.

 

Hva gjør de beste?

Synes du dette begynner å bli uoversiktlig og vanskelig? Du er ikke alene! Tilbring ettermiddagen hos oss, og få innblikk i hvordan noen av de beste arbeider med medarbeiderutvikling. Møt blant andre Apotek1 og Securitas som begge har solid erfaringer med opplæring og organisasjonsutvikling.

 

Vi lanserer fremtidens læringsplattform

I tillegg til foredrag vil du også få være med på lanseringen av fremtidens læringsplattform – Didac trainer! Vår lange erfaring med å sette opplæring i system, har ledet oss til å utvikle en helt ny læringsplattform, et Learning Content Management System (LCMS) som setter dere som virksomhet i stand til utvikle, ajourholde og administrere fremtidens opplæringsbehov. Du vil få rikelig med anledning til å selv prøve hva plattformen kan gjøre for deg og din organisasjon!

 

Praktiske opplysninger

Tid: Tirsdag 7 mars kl.14:00 ->
Sted: Didac as, Lilleakerveien 2A, Oslo
Påmelding: Pr. epost: firmapost@didac.no innen 1 mars 2017

Arrangementet er gratis
Vi serverer fingermat og noe godt i glasset. Mingling og mulighet for å se nærmere på den nye læringsplattformen fra ca kl.16:30