Vil du være med å utvikle konsulentvirksomheten i et av landets ledende elæringsselskaper?

Didac har nær 20 års erfaring i utvikling av e-læringsløsninger for skandinaviske virksomheter. Vi leverer skybaserte læringsverktøy, skreddersydde og standardiserte nettkurs.

Hva skal du gjøre hos oss?
Du vil få ansvar for å lede og utvikle vår konsulentavdeling, som utvikler elæringskurs for våre kunder. Det innebærer ansvar for utarbeidelse av løsningsforslag, kalkyler, produksjon av manus og innhold. Vi utfører også video- og bildeopptak i studio eller hos kunde. Vi er et lite firma, så vi er avhengig av at du er i stand til å utføre hele eller deler av en kursproduksjon selvstendig.

Din rolle innebærer mye kundekontakt, noe som gir deg en fantastisk mulighet til å bli kjent med og være med å utvikle en rekke av landets mest spennende virksomheter! For øyeblikket har vi omkring 130 kunder, varierende fra omkring 100 til over 18.000 ansatte.

Hva ønsker vi at du skal bidra med?
Du skal være en drivende kraft i å utvikle konsulentvirksomheten vår. Vi tror det er et betydelig potensiale i vår kundeportefølje til økte oppdragsmengder. Målet er å kunne bidra til å styrke våre kunders evne til å skape verdi gjennom bruk av elæring, og du vil få gode muligheter til å forme din egen rolle og avdelingens utvikling.

Hva bør du ha med deg?
Vi ønsker oss at du har bakgrunn/erfaring fra noen av disse områdene

  • minimum en bachelor innen relevant fagområde
  • produksjon av innholdselementer tilpasset web eller interaksjonsdesign
  • prosjektarbeid med flere involverte faggrupper og -personer
  • kunderettet, kommersielt arbeid
  • snakker og skriver norsk, men også komfortabel med å benytte engelsk i jobbsammenheng

Er du den rette personen, vil vi legge til rette så du kan lykkes i jobben. Vi har utviklet vår egen konsulentmetodikk som danner rammer for hvordan vi jobber med kundeprosjekter, og er et svært kompetent miljø innen elæring.

Hvem er du?
Vi tror du er god med mennesker, nysgjerrig, lærevillig, utadvendt og kommersielt anlagt. Gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å håndtere mange baller i luften samtidig høres ut som en match!

Vi tilbyr
Markedsledende løsninger innen nettbasert læring
Meget stor og spennende kundebase
Godt og engasjerende arbeidsmiljø
Lønn etter avtale

For nærmere opplysninger, ta kontakt med Daglig leder Christopher Seeberg 906 25 198 / christopher.seeberg@didac.no