Læringsplattformen Didac trainer videreutvikles kontinuerlig, og vi er nå klare med å oppgradere løsningen med både ny og forbedret funksjonalitet. Det er en rekke både store og mindre nyheter, som f.eks mulighet til å opprette videokonferanse og oversette ulike læringsaktiviteter automatisk til andre språk.

Webinar – videokonferanse
Nå er det mulig å invitere og melde seg på webinar i løsningen. Webinarene opprettes på lik linje med ordinære klasseromskurs, men istedenfor å angi fysisk sted setter man inn linken til videokonferansen, som f.eks Microsoft Teams, Zoom, Google Meet eller Facebook Messenger Rooms. Påmelding til videokonferansen skjer på vanlig måte gjennom opplæringskatalogen, det samme gjelder all administrasjon (deltakerlister, avlysning, registrere deltagelse osv.).

Automatisk oversettelse
I dagens versjon av Didac trainer er det mulig å oversette mikrokurs til 15 ulike språk. Denne funksjonen er nå utvidet til også å gjelde læringsaktivitetene nettkurs, tester og undersøkelser. Ta en kopi av læringsaktiviteten, oversett deretter all teksten i den nye aktiviteten til nytt språk i løpet av noen sekunder!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om læringsplattformen Didac trainer, eller for å booke et uforpliktende møte med oss:

Telefon: +47 900 32 561
Epost: firmapost@didac.no