Vi tilbyr 3 gratis mikrokurs som vi håper kan være til nytte i denne spesielle og krevende tiden vi er inne i. Det ene er et Korona kurs, hvordan forebygge smitte, og de 2 andre er moduler innen IT sikkerhet.


Klikk på lenken til kurset for å gjennomføre det. Dersom du ønsker å dele det med venner og kollegaer, tar du en kopi av adressen til kurset og sender den til målgruppen pr. epost eller lignende. Dersom deltakerne ønsker en kvittering på gjennomført kurs, kan de legge inn epost adressen og få tilsendt en bekreftelse på mail.

Kilde: Folkehelseinstituttet / NorSIS / Nettvett


Ta en titt på våre andre gratis moduler – Attention

I tillegg til kursene over tilbyr vi også andre gratis moduler innen ulike emner og for ulike bransjer, blant annet innen førstehjelp. Klikk her for mer informasjon om Attention modulene.


Behov for en læringsplattform – start i morgen!

Vi tilbyr en av markedets mest brukte læringsplattformer, Didac trainer. Over 120 virksomheter fra ulike bransjer bruker i dag Didac trainer til produksjon av innhold og administrasjon av kurs og deltakere. Dette er en komplett løsning med ulike forfatterverktøy (mikrokurs, nettkurs, tester, undersøkelser osv.) og funksjonalitet ift distribusjon, rapportering og administrasjon.

Å få løsningen i drift er ingen komplisert sak, Didac trainer er 100% skybasert og settes opp i løpet av 1 dag. Klikk her for mer informasjon om Didac trainer.

 Ta kontakt med oss for mer informasjon
Epost: firmapost@didac.no
Telefon: 900 32 561