Didac inviterer til inspirasjonsdag onsdag 31 januar kl.08:30 - 11:30

Det skjer mye spennende rundt om i HR-/opplæringsavdelingene om dagen. Ny teknologi tas i bruk, både hos opplæringsavdelingen, men også hos sluttbrukerne, noe som resulterer i nye og spennende opplæringskonsept.

Dette vil vi dele med dere! På inspirasjonsdagen 31 januar vil både vi og våre kunder fortelle og vise eksempler på spennende og nytenkende kurskonsept.


Program

Securitas – brannslukking ved hjelp av elæring og VR
Securitas har fått utviklet et spennende konsept innen brann – og redning, der de kombinerer teori på nett og praktisk trening ved hjelp av VR teknologi.

Color Line – sertifisering og opplæring satt i system!
Color Line er Norges største rederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk til og fra Norge. Med mange ansatte og strenge krav til opplæring og sertifisering er det viktig å sette dette i system!

Mesterutdanning på nett!
Mesterbrevutdanningen fra Blimester.com er en solid etablerer- og lederutdanning for håndverkere som ønsker å starte egen bedrift – eller som ønsker en faglig ledende stilling i bedriften.

Mikro læring, blended learning – JA TAKK begge deler!
Mikrokurs, kurs og kommunikasjon via App, nettkurs og klasseromskurs – JA takk, man må kunne velge den metoden og den opplæringsformen som passer best ift behovet.


Påmelding / informasjon

Tidspunkt: onsdag 31 januar kl. 08:30 – 11:30
Påmelding: innen 26 januar pr. epost: firmapost@didac.no
Sted: Didac as, Lilleakerveien 2B, Oslo

Arrangementet er gratis! Møtet avsluttes med enkel lunsj, vel møtt!