Vi er så heldige å få besøk av Kelly Tainton fra Sverige onsdag 1 april. Kelly har en meget allsidig å interessant bakgrunn, både som en meget lovende sprinter (se bildet under) og skuespiller. Nå jobber Kelly med å utvikle medarbeidere i store selskap for å prestere bedre.

 

Kelly samarbeider blant annet med hjerneforskere ved Karolinska Institutet for bedre å forstå hvordan hjernen fungerer, og hvordan man bør trene for å utvikle sin kompetanse. I dette foredraget vil Kelly fortelle mer om:

  • Hvordan de mest fremgangsrike selskapene i verden jobber med trender, hjerneforskning og artificiell intelligens (AI), og hvorfor akkurat fokuset på menneskets biologiske motivasjonsstrukturer generer et stort forretningsmessig forsprang?
  • Hvilke menneskelige ferdigheter er vanskelig for AI å etterligne?

På del 2 av inspirasjonsmøtet skal vi se nærmere på hvordan vi bør jobbe, og hvordan anvende læringsteknologi for å forsøke å redusere effekten av «glemselskurven». En av de største utfordringene med all læring, både i klasserommet og på nett, er at man glemmer mye av den nye kunnskapen veldig raskt. Hvordan kan vi hindre dette, og hvordan lage en god «læringsmaskin» som bidrar til å holde «attention» oppe hos medarbeiderne?