Didac inviterer til nytt inspirasjonswebinar onsdag 17 februar kl.09:00 - 09:45.

Del 1
Securitasskolen – en av landets mest omfattende og komplette nettskoler!
Securitas er verdens største sikkerhetsselskap og leverer sikkerhetstjenester til små og store bedrifter i Norge. Securitas løser kundenes utfordringer ved å tilby kvalifiserte og engasjere medarbeidere med høy kompetanse innen sikkerhetstjenester i kombinasjon med skreddersydde teknologiske løsninger. Securitas Norge er også en stor utdanningsaktør både for eget selskap og for flere av sine kunder og andre mindre selskap i samme bransje.

Årlig gjennomfører Securitas’ sine omkring 5.500 medarbeidere og 7.500 kursdeltakere rundt 100.000 kurs, tester og godkjenninger. Securitasskolen er med dette en av Norges største utdanningsaktører innen bedriftsrettet utdanning. I dette foredraget vil skolesjef Jon Norheim og pedagogisk rådgiver Simen Søviknes Waage fortelle om hvordan Securitas jobber, og litt om hvordan Koronapandemien har påvirket deres utdanningsvirksomhet på kort og lengre sikt.

Del 2
LÆRING etter koronaen – hva blir den nye normalen?
Nå har vi lagt bak oss nesten et år med hjemmekontor og delvis nedstenging. Dette har påvirket oss alle, også hvordan vi har gjennomført opplæring og kompetanseutvikling ute i bedriftene. Nesten over natten måtte mange flytte klasseromskurset over i andre former, enten i form av webinarer eller nettkurs. Med vaksinen som rulles ut i disse dager ser vi kanskje starten på slutten av pandemien. Men hva skjer når vi er tilbake til «det normale»? Vil vi gå tilbake til de opplæringsmetodene vi brukte før pandemien, eller vi fortsette med deler av de opplæringsformene og metodene vi bruker i dag?

I dette foredraget skal vi se nærmere på hvilke opplæringsformer og metoder vi bør ta med oss etter pandemien. Hva av dette er det som gir best effekt, kost/nytte?

__________________________________________________

Praktisk informasjon
Tid: Onsdag 17 februar kl.09:00 – 09:45
Sted: Microsoft Teams
Pris: Gratis
Påmelding: Innen 15 februar, klikk her for påmelding

Du får tilsendt en link til selve webinaret i en egen mail i forkant av møtet.