Didac inviterer til nytt inspirasjonswebinar onsdag 26 mai kl.09:00 - 09:45

 

Del 1: Varme & Bad – med over 1500 rørlegger rundt i hele landet er det mye kompetanse som må deles og dokumenteres

Varme & Bad (VB) er en av Norges største rørleggerkjeder med over 1500 ansatte i ulike rørleggerbedrifter rundt omkring i hele landet. Bedriftene varierer i størrelse, alt fra små enkeltforetak til større virksomheter med egne butikker. VB har et stort fokus på kompetanse og kvalitet, og har utviklet en app med alt det deres rørleggere trenger for å gjøre en optimal jobb ute hos kundene. Via app`en får de tilgang til en rekke verktøy, informasjon og ikke minst opplæring.

I dette foredraget vil opplæringsansvarlig i VB, Christine Sanner, fortelle om hvordan VB jobber med kompetanse og informasjon til alle ansatte i kjeden.


Del 2: Hvordan kombinere elæring, fysiske kurs og praktiske oppgaver?

Mange bedrifter har en rekke dokumentasjonskrav til ansatte og deres arbeid. Det kan være offentlige pålegg, kundekrav eller interne behov. I enkleste form kan det være snakk om at ansatte har satt seg inn i en rutine, men det kan også være dokumentasjon på utført praktisk oppgave ute på arbeidsplassen, og som igjen inngår i et større opplæringsprogram eller sertifiseringsløp.

La oss demonstrere hvordan dette kan løses gjennom konkrete og praktiske eksempler.

 


Praktisk informasjon
Tid: Onsdag 26 mai kl.09:00 – 09:45
Sted: Microsoft Teams
Pris: Gratis
Påmelding: Innen 21 mai, klikk her for påmelding

Du får tilsendt en link til selve webinaret i en egen mail i forkant av møtet.

Vel møtt på nett!
Didac as