Som mange av Didacs kunder, tok Firesafe raskt i bruk Attention kurset «Korona-forebygge smitte». Firesafe benyttet samtidig oversetter funksjonen i Didac trainer, og fikk raskt kurset også i polsk versjon, «Kornona - zapobiegaj infekcji».

Kurset ble distribuert både på norsk og polsk til 500 ansatte den 13. mars, og allerede 3 dager senere var det hele 250 som hadde fullført kurset!

Vi synes det er hyggelig at våre Attention moduler blir benyttet, og ekstra spennende er det at Firesafe bruker oversetterfunksjonen i Didac trainer for raskt å lage flere språkversjoner. I tillegg til polsk kan mikro kurs automatisk oversettes til 14 andre språk.

Vi takker Firesafe for samarbeidet så langt, og ønsker dem lykke til med utvikling og distribusjon av flere mikrokurs, på flere språk!

 


Hva er Attention?

Attention er fellesbetegnelsen på Didacs gratis mikro moduler. Hensikten med Attention modulene er at de skal fungere som remindere / påminnelser innen viktige emner, som et supplement til annen opplæring i virksomheten. Vi kommer til å utvikle flere moduler, men først ut er en portefølje innen IT sikkerhet, førstehjelp, smittevern og produksjon av næringsmidler. Les mer

Ta gjerne kontakt for mer informasjon: firmapost@didac.no