Tirsdag 7 mars lanserte vi en ny læringsplattform. Den nye plattformen har samme navn som tidligere versjoner, Didac trainer, men dette er en helt ny og forbedret løsning, både når det gjelder teknologi og funksjonalitet.

Olav-H---lanseringSeminaret startet med to foredrag før selve lanseringen. Det første foredraget var fra Apotek 1. Direktør for stab og organisasjon, Olav Haraldseid, holdt et meget engasjerende foredrag om prestasjons-  og kompetanseutvikling i Apotek 1 kjeden. Apotek 1 har over 300 apotek spredt rundt i hele landet, og har en stort behov for grunnopplæring og trening av sine medarbeidere, ikke bare innen sitt fagfelt, men også innen temaer som salg/service og mersalg.

Det andre foredraget var det Jon Norheim fra Securitas Norge som stod for. Jon er skolesjef i Securitas, og har ansvaret for all opplæring i selskapet. Securitas har ca. 6.200 medarbeidere i Norge, og er representert i store deler av landet. Securitas tilbyr både myndighetspålagte kurs, og egne kurs og opplæringsprogram. Jon presenterte hvordan Securitas jobber med kompetanseutvikling, og viktigheten av nettbasert læring i tiden fremover.

Olav-K---lanseringTilslutt ble den nye læringsplattformen presentert. Daglig leder Christopher Seeberg og teknisk sjef Olav Kråkenes fortalte om bakgrunnen for utvikling av ny læringsplattform, og viste highlights fra løsningen. Det er mye som er nytt, som for eksempel sertifisering, undersøkelser/surveys og egen læringsapp. I tillegg er løsningen endra bedre tilpasset bruk på mobile enheter som tablets og smarttelefoner. Deling av læringsinnhold og deling av rapporter er viktige stikkord i den nye plattformen.

Seminaret ble avsluttet med tapas / fingermat og mulighet for å se nærmere på nye Didac trainer.