Nettkurs innen barne- og ungdomsarbeid

ifokus-assistent-pngiFokus i Larvik tilbyr to opplæringsprogram innen barne- og ungdomsarbeid. Det ene programmet, Grunnkurs for barnehageassistenter, gir alle nye og eksisterende medarbeidere en grunnleggende innføring i hva det vil si å jobbe som assistent. Programmet består av 2 moduler, der den ene tar for seg rollen som barnehageassistent, og den andre tar for seg barnehagens oppgaver. Modulene tar for seg temaer som roller og ansvar, HMS og regelverk, og hvilken rolle man skal fylle som en barnehageassistent.

I tillegg til grunnkurset for barnehageassistenter, tilbyr iFokus et nettbasert opplæringsprogram innen barne- og ungdomsarbeiderfaget. Programmet dekker teoridelen på veien til et fagbrev, og består av 8 moduler, deriblant 4 innsendingsoppgaver. Opplæringsprogrammet er beregnet for de som jobber med barn og unge i alderen 0-18 år, og som har 5 års erfaring innen faget, men som mangler en formell utdannelse i faget.

For mer informasjon / priser, ta kontakt med iFokus: iFokus

 

Kurs innen HMS og kvalitet fra Veritech

Veritech as tilbyr kurs innen HMS og ISO standarder. Kursene kan gjennomføres enkeltvis eller settes sammen til opplæringsprogram tilpasset bedriftens behov.

Nettkurstilbudet fra Veritech:

  • NS-EN ISO 9001:2015 Ledelsessystemer for kvalitet
  • NS-EN ISO 14001:2015 Ledelsessystemer for miljø
  • NS-EN ISO 19011:2011   Veiledning for revisjon
  • HMS kurs for ledere og vernebombud
  • HMS grunnkurs

For mer informasjon / priser: Veritech

 

HMS kurs fra HMS Norge

HMS Norge tilbyr to ulike nettkurs innen HMS-området, et for verneombud og et for ledere.

HMS nøkkelen – verneombudskurs
Verneombud og amu-medlemmer skal i henhold til lov og forskrift gjennomgå en obligatorisk opplæring. Kurset «HMS-nøkkelen» er en grundig, målrettet og fleksibel opplæringsform. Nettkurs fra HMS Norge blir benyttet av et stort antall virksomheter, både innen privat og offentlig sektor. Som kursdeltaker gir vi deg også oppfølging i 12 mnd. gjennom Forum for Verneombud. Dette gir deg viktig støtte og informasjon underveis i ditt verv.

HMS Nøkkelen – HMS for ledere
Kurset gir grunnleggende HMS-kunnskap i forhold til lederrollen. Kurset er nettbasert og presenterer stoffet på en effektiv og pedagogisk måte. Oppfølging, støtte og tilgang til materiell er inkludert (gjelder 12 mnd).

For mer informasjon / priser, ta kontakt med HMS Norge: HMS Norge