Bra oppmøte og interessante foredrag på inspirasjonsdagen 31 januar.

Onsdag 31 januar arrangerte vi et formiddagsmøte om elæring. Hensikten med seminaret var å presentere ulike type case, dele erfaringer, og inspirere til nye og innovative læringskonsept.

Seminaret startet med et foredrag av daglig leder i Didac, Christopher Seeberg. Christopher snakket om en mer kompleks læringshverdag, og hvilke behov ulike virksomheter har for å kunne utvikle og administrere alt fra små mobil-/mikrokurs til mer komplekse sertifiseringsordninger.

Ole-Ivar Bjørkamo fra Securitas fortalte om Securitas sin store satsning på brannopplæring ved bruk av både elæring og VR. Den tredje presentasjonen var det Christine Gjerpe fra Color Line som stod for. Hun fortalte om alle de myndighetspålagte kravene som Color Line må forholde seg til, og hvordan de har satt både opplæring og sertifisering i system i rederiet. Seminaret ble avsluttet med et foredrag om hvordan REMA 1000 utvikler talentene i kjeden gjennom å tilby fagbrev i salgsfaget. Fagansvarlig Jon Anders Hesby fortalte om veien frem mot fagbrevet og hvordan dette gjennomføres på nett!