Didac har innledet et samarbeid med kursleverandøren Trainor fra Tønsberg. Samarbeidet innebærer tilbud om nettkurs og læringsplattform for hverandres kunder.

Trainor nettkurs – FSE instruert personell

Trainor er en ledende leverandør av opplæring og rådgivning innen elsikkerhet. Selskapet har tett kontakt med myndighetene og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerhet på arbeidsplassen, og jobber innen ulike bransjer, som f.eks industri, Everk, offshore, installasjon, skip og bygg/anlegg. I tillegg til tradisjonelle klasseromskurs tilbyr Trainnor en bred portefølje av e-læringskurs. Kursene dekker mange ulike emner, blant annet FSE, Varme arbeider – sertifisering, HMS i kraftbransjen, fallsikring, førstehjelp og sikker bruk av løfteredskaper. Se komplett kursoversikt her: Kurskatalog Trainor

Nettkurs fra Trainor
For brukere av læringsplattformen Didac trainer betyr samarbeidet tilgang på flere ferdige produserte elæringskurs av høy kvalitet. Det som er en stor fordel med kursene til Trainor, er at man kan distribuere elæringskurs til brukere i Didac trainer uten å måtte flytte nettkursene fysisk over i Didac trainer. Kursene blir liggende på server hos Trainor, mens tilgangen til kursene og rapporteringen skjer i Didac trainer.

Hvordan foregår dette i praksis? Man bestiller nettkurset fra Trainor, Trainor sender en tilgang til kurset som en «mini» Scorm pakke som importeres i Didac trainer. Dere gjør kurset tilgjengelig for brukerne på vanlig måte i Didac trainer, og rapporter som viser gjennomføring tas ut i Didac trainer som om kurset var produsert i løsningen. Siden kurset ligger hos Trainor, sørger Trainor for at kurset til enhver tid er oppdatert. Enklere blir det ikke!

Videre går samarbeidet med Trainor ut på at Trainor vil peke på Didac dersom de har kunder som har behov for en komplett læringsplattform for både produksjon og administrasjon av læringsaktiviteter internt i virksomheten.

Vi ser frem imot et spennende samarbeid med et kompetent miljø!

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å se på mulighet for å ta i bruk kurs fra Trainor, eller ønsker en demonstrasjon av læringsplattformen Didac trainer.

Epost: firmapost@didac.no
Telefon: 982 25 930.