Tidligere Varme og Bad, som nå er blitt VB Gruppen, er Norges første rørleggereide konsern. Som et ledd i satsningen på opplæring og sertifisering ute i kjeden, relanserer VB Gruppen nå nettskolen sin.

«Vi har gått fra kjedevirksomhet til å bli et landsdekkende rørleggerkonsern, som skal sørge for gode rutiner for opplæring og sertifisering til over 1900 ansatte. Sammen med Didac skal vi styrke den faglige kompetansen og tilgjengeligheten for læring. VB Skolen skal være kjent som bransjeledende på digital, teoretisk og praktisk opplæring,- og for å nå målet, er en god løsning og fremtidsrettet digital opplæring avgjørende for å lykkes med det.

Med Didac på laget er vi trygge på alle ansatte vil får tilgang til oppdaterte fag og utviklingsprogrammer, som bidrar til høy faglig kvalitet og personlig utvikling»​, sier Marie Christine Sanner, prosjektansvarlig i VB Gruppen.

Vi i Didac ser frem til et videre samarbeid med VB Gruppen, og gleder oss til lanseringen av den nye VB skolen tidlig i 2024.