Nordisk e-læringsplattform blir en del av Visma-konsernet.

Visma Talent Solutions har inngått avtale om kjøp av Didac, en ledende e-læringsleverandør med over 130 kunder i Norden. Selskaper som Bauhaus, Plantasjen og Bring bruker Didacs læringsteknologi til produksjon av pedagogisk innhold, sertifiseringer, kursadministrasjon samt overvåking av implementering og resultater gjennom rapporter.

“Visma Talent Solutions bygger en ledende nordisk leverandør av løsninger som styrker medarbeiderreisen. Oppkjøpet av Didac er en viktig milepæl for oss, siden vi nå kan tilby kundene våre et komplett læringstilbud som utelukkende er basert på egne produkter”, sier Tobias Hareide, adm. direktør i Visma Talent Solutions.

Didac tilbyr et Learning Management System (LMS) som skreddersys for å matche kundenes behov. Ved å innlemmes i Visma, et av Europas største softwarekonsern, styrkes selskapets innovasjonskraft og vekstmuligheter.

“Didac er svært fornøyd med å bli en del av Visma Talent Solutions. Våre kunder kommer til å merke at våre produkter og tjenester vil bli enda sterkere og bredere sammensatt. Visma Talent Solutions er en perfekt partner for å realisere vår ambisjon om å utvikle Nordens beste læringsløsninger”, sier Christopher Seeberg, daglig leder i Didac .

Didac blir et forretningsområde under Visma Talent Solutions, men vil ellers drives videre under samme ledelse, merkenavn og produkt.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Christopher Seeberg, daglig leder i Didac
Telefon: +47 906 25 198
Epost: christopher.seeberg@didac.no

Lage Bøhren, kommunikasjonsdirektør i Visma
Telefon: +47 921 57 801
E-post: lage.bohren@visma.com

______________________________________

Om Visma Talent Solutions
Visma Talent Solutions er en del av Visma-konsernet, og leverer verktøy og kompetanse som setter kundene i stand til å skape legendariske arbeidsplasser. Selskapet har 100 ansatte i seks land, betjener over 1100 kunder direkte og gjennom partnere, og har nær en halv million aktive brukere av sine lærings- og utdanningstjenester.